Убитий ще один з помітних ватажків ЛНР
Категорія
Події
Дата публікації

Убитий ще один з помітних ватажків ЛНР

Убитий ще один з помітних ватажків ЛНР
Джерело:  Газета.ru

Ліквідований ще один "польовий командир" бойовиків ЛНР, заступник командира так званої народної міліції "республіки" Віталій Кисельов ("Комуніст").
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Газета.ru.
Видання пише, що Кисельова і ще ряд осіб в "керівництві" так званої ЛНР місцева "прокуратура" в кінці вересня 2016 року звинуватила у спробі "держперевороту".
"Насправді "Комуніст" був убитий одразу після першого допиту. Коли з ним розмовляли, то, скажімо так, перестаралися. І тому він помер. Кисельова намагалися врятувати, але не змогли", - розповіло виданню джерело в "силових структурах" так званої ЛНР.
Читайте також: Їх всіх прикінчать - ватажкам ДНР-ЛНР дали прогноз
Крім того, так зване "наглядове відомство" ЛНР в кінці січня розповсюдило повідомлення, що колишньому заступнику командира "корпусу народної міліції ЛНР" пред'явлено звинувачення в остаточній редакції. Він підозрюється в пособництві замаху на дії, спрямовані на насильницьке захоплення "влади". В "відомстві" відзначили, що "в даний час обвинувачений Кисельов, з огляду на його письмову заяву, перебуває в місці, яке гарантує безпеку його життю і здоров'ю". Самого "польового командира" більше не показували публіці.
"Кисельова немає в живих, саме з цієї причини на відео від 26 вересня його брат нічого не говорить, адже його голос сильно відрізняється від голосу "Комуніста", - розповіло джерело в "уряді ЛНР", коли на відео замість ліквідованого бойовика ЛНР з'являвся його брат.
У мережі прокоментували вбивство відомого бойовика ЛНР.




Нагадаємо,

6 серпня в окупованому Луганську підірвали машину ватажка бойовиків так званої ЛНР Ігоря Плотницького

.


В кінці вересня

Плотницький на нараді з главами окупаційних адміністрацій міст і районів на окупованих територіях заявив про припинення спроби перевороту в "республіці"

.


Як повідомляв ONLINE.UA,

4 лютого в центрі окупованого Луганська був підірваний ватажок "народної міліції ЛНР" Олег Анащенко

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?