Убитому російському послу знайшли скандальну заміну: у Путіна вже відхрещуються
Категорія
Світ
Дата публікації

Убитому російському послу знайшли скандальну заміну: у Путіна вже відхрещуються

Убитому російському послу знайшли скандальну заміну: у Путіна вже відхрещуються
Джерело:  Дощ

Стало відомо про можливе призначення уповноваженого представника президента Росії в Приволзькому федеральному окрузі Михайла Бабича на посаду посла РФ в Туреччині, однак офіційно інформацію не підтвердили.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Дождь".

Читайте також: Б ути росіянином стає все небезпечніше - американські розвідники про вбивство посла РФ в Туреччині
Відзначимо, що раніше телеканал "Дождь", посилаючись на свої джерела, заявив, що Михайла Бабича розглядають в якості посла Росії в Туреччині. При цьому прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков не зміг підтвердити цю інформацію. "Перший раз чую", - заявив він.
У серпні 2016 року з'явився скандал у зв'язку з планами Кремля призначити Михайла Бабича на посаду посла Росії в Україні. Також стало відомо про махінації, в яких був замішаний повпред президента РФ в Приволзькому федеральному окрузі Михайло Бабич.
Як повідомляв ONLINE.UA, посол РФ в Туреччині Андрій Карлов був застрелений на відкритті виставки в Анкарі 19 грудня, відповідальність за його смерть взяло одне з терористичних угруповань.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?