Убив багато "непростих": снайпер АТО розповів про ліквідацію російського офіцера
Категорія
Події
Дата публікації

Убив багато "непростих": снайпер АТО розповів про ліквідацію російського офіцера

Убив багато "непростих": снайпер АТО розповів про ліквідацію російського офіцера
Джерело:  online.ua

Український снайпер Ярослав з позивним "Скат" розповів, як в зоні АТО на Донбасі йому вдалося ліквідувати російського офіцера.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Люди чомусь думають, що снайпери дуже багато стріляють. Але якщо снайпер ефективний, він робить 20-30 пострілів в місяць. Часто - менше. У мене бувало і 4-5. Зате в результаті - знятий з відстані 1350 м замкомбата 498-го полку спецпризначення РФ", - сказав снайпер.
Читайте також: Найбільш боягузливі, але й найжорстокіші - казаки: снайпер АТО розповів про звірства бойовиків
Лапін розповів також про те, кого ще з "непростих" він ліквідував в зоні АТО на Донбасі.
"З "непростих"?.. Та їх, чесно кажучи, багато дуже було. Навіть не знаю... Я за свою службу не вбив, напевно, жодного простого солдата - це завжди були офіцери. Останній наш вихід. Ми відпрацювали їх ВОП - взводний опорний пункт. Причому зайшли в таке місце, що вони навіть не думали, що ми там. Ми стріляли їм тупо в бік - розстрілювали, як кошенят. Це грубо звучить, але це так і було. Вони воювали з посадкою, а ми у них були зліва. Вони навіть не знали. Вони весь час воювали з посадкою і так і не зрозуміли, що ми стріляємо не звідти", - згадує боєць.
"На наступний день приїхали представники ОБСЄ - ходили, все це забирали... І з ними один хрін ходив при погонах - не з ОБСЄ, "сепар". Ходив він з ними, все їм розповідав. Ну і хтось його "зняв". Кажуть, що я. А там - вірити, не вірити - це вже таке", - додав він.
Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Снайпер АТО: Я не вбив, напевно, жодного простого солдата - це завжди були офіцери.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?