Убивство посла в Туреччині: у Росії знайшли привід зачепити Порошенка
Категорія
Світ
Дата публікації

Убивство посла в Туреччині: у Росії знайшли привід зачепити Порошенка

Убивство посла в Туреччині: у Росії знайшли привід зачепити Порошенка

Російські пропагандистські ЗМІ звинуватили президента України Петра Порошенка в тому, що він ніяк не відреагував на убивство посла Росії в Анкарі Андрія Карлова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Інформаційні війська України.
"Порошенко висловив жаль з приводу теракту в Берліні, але проігнорував вбивство російського посла в Анкарі", - написали в Twitter пропагандисти з RT.

Читайте також: Пу тін по-своєму прокоментував вбивство посла Росії в Туреччині: опубліковано відео
У свою чергу в Інформаційних військах України (проект Міністерства інформаційної політики) не розуміють звинувачень російських пропагандистів.
"Російські "ґеббельси" традиційно роблять вигляд, що путінський фашистський режим, який вбиває українців в Україні, є "жертвою української русофобії", - йдеться в повідомленні.



Користувачі також прокоментували звинувачення РосЗМІ.

Євген Харченко: "стекломой зараз не актуальний - бояришник саме те!"
Костянтин Минко: "А міг би сказати: "Шкода, що там не було Лаврова"




Як повідомляв ONLINE.UA, міністр закордонних справ Павло Клімкін заявив, що Росія несе відповідальність за вбивства невинних людей в Сирії і Україні, проте це не можна вважати виправданням вбивства російського посла в Туреччині.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?