Убивство Шеремета: у Авакова і в соцмережах заговорили про російський слід
Категорія
Україна
Дата публікації

Убивство Шеремета: у Авакова і в соцмережах заговорили про російський слід

Убивство Шеремета: у Авакова і в соцмережах заговорили про російський слід
Джерело:  online.ua

Радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова народний депутат Антон Геращенко не виключив, що убивство відомого журналіста Павла Шеремета було сплановано російськими спецслужбами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Геращенка.
"Павло Шеремет загинув в результаті вибуху встановленого під днищем автомобіля вибухового пристрою. Швидше за все, керованого дистанційно», - написав Геращенко.
«Це цинічне і добре сплановане вбивство. Слідство буде розглядати всі можливі версії вбивства Павла Шеремета. В першу чергу, пов'язані з його журналістською діяльністю. Не виключаючи і російський слід", - додав Геращенко.
Він також висловив співчуття рідним загиблого журналіста.
При цьому в соцмережах також висувають версії про те, що до загибелі журналіста причетна Росія.
«Ми не знаємо, хто підірвав Павла Шеремета, але знаємо, що через 2 хвилини після вибуху на місці були журналісти Life news», - коментує в Twitter користувач «Єхидні новини».




«Напевно, за рогом чекали», - пишуть користувачі соцмереж.


Як повідомляв ONLINE.UA,

російське видання LifeNews першим опублікувало відео з місця загибелі відомого журналіста Павла Шеремета в Києві в результаті вибуху автомобіля

. Як повідомили в LifeNews, відео надіслав до редакції "цивільний журналіст".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?