Убивство Вороненкова: у поліції розповіли про стан кілера
Категорія
Події
Дата публікації

Убивство Вороненкова: у поліції розповіли про стан кілера

Убивство Вороненкова: у поліції розповіли про стан кілера
Джерело:  online.ua

Вбивця і охоронець  загиблого екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова  під посиленою охороною знаходяться в лікарні, їхньому життю нічого не загрожує.
Онлайн-хроніку подій, пов'язаних з вбивством екс-депутата російської Держдуми в Києві, читайте на ONLINE.UA
Про це заступники глави Нацполіціі Олександр Вакуленко та Андрій Крищенко заявили під час брифінгу, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної поліції України.
Читайте також: ФСБ в Україні - як у себе вдома: мережа кипить через убивство Вороненкова
"Кілер також поранений, він затриманий. Нами посилено охорону цих лікарняних закладів: і охоронця, і затриманого кілера", - підкреслив Крищенко і зазначив, що вдалося встановити, що орієнтовно стріляли з пістолета ТТ.
За словами Вакуленка, на місці працюють представники центрального апарату поліції і криміналісти, йде з'ясування усіх обставин того, що сталося.
"Але на сьогоднішній момент ми розуміємо, враховуючи особу загиблого, серед першочергових версій розглядаємо якраз дії Російської Федерації, спрямовані на знищення цієї особи як такої, що давало важливі свідчення і грала ключову роль у процесах, які відбувалися в Україні", - додав Вакуленко .
У той же час, радник глави МВС Ілля Ківа у відповідь на питання про стан постраждалих відповів  112.ua: "Жити будуть".
Як повідомляв ONLINE.UA,  у стрільбі в центрі Києва був важко поранений охоронець Дениса Вороненкова, який встиг поранити вбивцю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?