Убивство Вороненкова: у справі з'явилося важливе свідчення
Категорія
Події
Дата публікації

Убивство Вороненкова: у справі з'явилося важливе свідчення

Убивство Вороненкова: у справі з'явилося важливе свідчення
Джерело:  ТСН

Мама Павла Паршова, який 23 березня застрелив у центрі Києва екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова, а згодом помер у лікарні від отриманих під час інциденту поранень, довгий час переховувався на території Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.

Читайте також: А чи помер кілер? Соцмережі обговорюють смерть вбивці Вороненкова
Деякі подробиці з життя кілера надала його мати, яка прибула до Києва з Дніпра для впізнання тіла Паршова в морзі. Жінка повідомила, що з сином давно не спілкувалася, і підтвердила, що він довгий час переховувався від слідства в Росії.
Нагадаємо, 29-річний Павло Паршов, за даними слідства, пройшов курс спеціального навчання в школі для диверсантів.
Йому було поставлено завдання, впровадитися в одне із підрозділів збройних сил та Національної гвардії, бажано має гучне ім'я в суспільній свідомості і робити вигляд, що він звичайний солдат. Йому вдалося стати нацгвардейцем, а влітку 2016 року він звільнився і став чекати сигналів про виконання завдання - вбивства Вороненкова.
23 березня йому вдалося кількома пострілами вбити екс-депутата, а також поранити його охоронця. Однак той зумів у свою чергу поранити і Паршова. Через кілька годин той помер на операційному столі.
Ввечері 24 березня стало відомо, що  охоронець Вороненкова як і раніше, знаходиться в стані медикаментозного сну в одній з лікарень Києва.
Також в мережі виклали відео моменту вбивства Вороненкова.
25 березня з Вороненковым попрощалися у Володимирському соборі Києва, де відбулося служба в пам'ять про нього.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?