Учасник нацвідбору на Євробачення випустив видовищний кліп: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Учасник нацвідбору на Євробачення випустив видовищний кліп: опубліковано відео

Учасник нацвідбору на Євробачення випустив видовищний кліп: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Український музикант Арсен Мірзоян, який брав участь в першому півфіналі національного відбору на Євробачення-2017 року з піснею Geraldine, презентував відео на українську версію цього треку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал виконавця.
Нагадаємо, музикант, прочитавши лист Чарлі Чапліна до своєї дочки, так надихнувся їм, що написав пісню Geraldine.
Читайте також: Дорн випустив шокуючий кліп про дівчат легкої поведінки: з'явилося відео
Зйомки кліпу проходили на березі Дніпра, в рідних для Арсена місцях, де він провів все своє дитинство, і які викликають у нього сильні емоції. Режисером відео став Кадим Тарасов.
За словами Мірзояна, першу частину кліпу знімали ще влітку, і процес проходив набагато легше. Взимку локацію довелося готувати три дні, тому що лід постійно зривало через сильну течію. Потрібно було ловити момент.


Нагадаємо, Арсен Мірзоян не пройшов у фінал нацвідбору на Євробачення. Музикант сумарно отримав 11 балів і посів третє місце в турнірній таблиці.
Відзначимо, Україну на пісенному конкурсі Євробачення-2017 представить рок-група O.Torvald c піснею Time.
Як повідомляв ONLINE.UA, 20 лютого Мірзоян презентував тизер на "Джеральдіну". Примітно, в ролику співак використовував критику співачки і судді національного українського відбору Джамали, від якої Мірзоян отримав всього один бал.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?