Учасник "Океану Ельзи" з власним проектом дасть концерт у Києві
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Учасник "Океану Ельзи" з власним проектом дасть концерт у Києві

Учасник "Океану Ельзи" з власним проектом дасть концерт у Києві
Джерело:  online.ua

Контрабасист і бас-гітарист групи "Океан Ельзи" Денис Дудко і джазова співачка Ольга Лукачова зі своїм проектом MARU дадуть концерт в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційну групу в Вконтакте.
Концерт відбудеться 5 липня на творчому просторі Арт Причал.
Проект MARU - два інструменти: контрабас і голос. В основному хлопці грають кавери, аранжуванням яких займається Денис.
"Ми не обмежуємо себе жанрами, а беремо різні, досить не заїжджені композиції, які наша публіка впізнає. Це Монсеррат Кабальє, Nirvana, Radiohead, а також музика в стилі pop і world", - розповіла в одному з інтерв'ю продюсер проекту Марина Сікоєва.
Також ще один музикант "Океана Ельзи" Денис Глінін разом з MARU працює над авторськими композиціями групи. У цих піснях можна буде почути також віолончель і саксофон.
Відзначимо, концерт в столиці завершить перший міні-тур дуету, в рамках якого музиканти відвідують Львів, Одесу і Херсон.
Восени MARU представить перший сингл і кліп на одну з авторських пісень.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Києві 18 червня пройшов концерт рок-групи "Океан Ельзи" з солістом Святославом Вакарчуком, який викликав справжній фурор і зібрав величезну кількість людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?