Учений трьома аргументами обгрунтував майбутній розвал Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Учений трьома аргументами обгрунтував майбутній розвал Росії

Учений трьома аргументами обгрунтував майбутній розвал Росії
Джерело:  online.ua

Професор Державного університету Ілії (Грузія) і журналіст Олег Панфілов назвав причини, завдяки яким він упевнений в неминучості розвалу Росії.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
«Я люблю говорити про розпад РФ, але намагаюся наводити аргументи», - підкреслив він.
За словами Панфілова, Росія є не просто штучною країною, а штучною імперією. Як показала історія, всі штучні імперії, «від Римської до Австро-Угорської», неминуче розпадаються.
«Перше: до російської соціології (яка показує високі рейтинги влади, - ONLINE.UA) не треба ставитися серйозно», - переконаний він.
Професор додав, що «соціологічні дослідження - це індикатор для вільних країн».
Другим аргументом розпаду Росії стало те, що «сьогодні коаліція, яка протистоїть Москві, знайшла "больові" точки, куди потрібно тиснути для заспокоєння Росії і її перебудови».
«Третє: РФ - штучна країна, яка об'єднала велику кількість народів. Але у чеченця і чукчі, наприклад, спільного мало», - резюмував вчений.
Повний текст інтерв'ю Олега Панфілова читайте на ONLINE.UA - Наживка для Росії - грузинський професор Панфілов про больові точки РФ і капкан для Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?