Удар РФ по Краматорську. Зросла кількість загиблих
Категорія
Україна
Дата публікації

Удар РФ по Краматорську. Зросла кількість загиблих

Удар РФ по Краматорську. Зросла кількість загиблих
Джерело:  online.ua

Вранці 29 червня у Краматорську з-під завалів рятувальники дістали тіло ще однієї загиблої особи після ракетного удару армії РФ — кількість жерт атаки окупантів зросла до 12.

Джерело:  ДСНС УкраїниМВС України

12 людей загинули через удар РФ по Краматорську

Представник ДСНС та МВС офіційно підтвердили, що загалом загинуло 12 людей, зокрема й 3 дитини. Також повідомляється, що вдалося рятувати 11 осіб.

Аварійно-рятувальні роботи завершені, – йдеться в заяві рятувальників.

У Міністерстві внутрішніх справ додають, що внаслідок атаки росіянн поранення отримали 65 людей.

Фото — telegram.org

Що відомо про удар РФ по Краматорську

Увечері 27 червня армія Російської Федерації вдарила по Краматорську Донецької області.

Окупанти влучили у заклад харчування.

Сопчатку повідомлялося про 4 загиблих, серед яких 17-річна дівчина, та 42 поранених. Також серед поранених було 3 іноземців.

Згодом очільник ОПУ Андрій Єрмак уточнив, що росіяни завдали 2 ракетних удари по Краматорську.

Перше влучання було у заклад харчування в центрі міста. Друге влучання - с. Біленьке, - заявив він.

За словами представників Краматорської міськради, російські загарбники вдарили по центру та одному з селищ Краматорська.

Вдарили по закладу харчування, наразі ведуться пошуково-рятувальні роботи. Про хід робіт будемо інформувати додатково, - заявили тоді у міськраді.

Уже 28 червня пре Служба безпеки України офіційно підтвердила, що «по гарячих слідах» затримала російського агента, який скоригував російський ракетний удар по кафе у центрі Краматорська.

Для виконання ворожої вказівки агент гру здійснив приховану відеозйомку закладу і припаркованих поруч автомобілів. Після цього фігурант переслав відзнятий файл російській воєнній розвідці, — йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?