Удар Росії по сирійській школі: з'явилися фото атаки і відео наслідків
Категорія
Світ
Дата публікації

Удар Росії по сирійській школі: з'явилися фото атаки і відео наслідків

Удар Росії по сирійській школі: з'явилися фото атаки і відео наслідків
Джерело:  online.ua

У мережі опубліковані фотографії моменту атаки російського винищувача «Су-24» на школу в сирійському селі Хаас в провінциї Ідліб, в результаті якої загинули 22 дитини і 6 вчителів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter «Sham Center».
«Момент, коли російський Су-24 скинув бомби на школу в селі Хаас в провінції Ідліб, де загинули діти 26.10.2016», - сказано в повідомленні.



Віолетта Дашкова: Будь проклятий цей пілот! Навіть отримавши наказ, він, перш за все, людина, міг би промазати...



ВЫжигатель Ватников: Пілотові замполіт сказав, що він бомбардує штаби ІДІЛ.



При цьому в YouTube на каналі marc dean опубліковано відео з кадрами наслідків атаки російських ВПС.


Відзначимо, 27 жовтня стало відомо, що російські військові, які за наказом президента РФ Володимира Путіна беруть участь в боротьбі з ІДІЛ в Сирії, завдали сім авіаударів по комплексу з трьох шкіл в сирійському селищі Хасс в провінції Ідліб, в результаті чого загинули 22 дитини і 6 вчителів. "Це трагедія. Це обурливо. І якщо це було навмисно, це військовий злочин", - заявив директор ЮНІСЕФ Ентоні Лейк.



Обережно! Відео 18+



Як повідомляв ONLINE.UA, у вересні

мінімум 90 людей загинули під час масованих авіаударів по сирійському місту Алеппо, де веде наступ армія сирійського президента Башара Асада, яку підтримує президент Росії Володимир Путін

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?