Удар у спину Путіна: Ізраїль провів жорстку операцію в Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

Удар у спину Путіна: Ізраїль провів жорстку операцію в Сирії

Удар у спину Путіна: Ізраїль провів жорстку операцію в Сирії
Джерело:  online.ua

Під час атаки ізраїльської авіації на склади зі зброєю поблизу столиці Сирії Дамаска 13 січня, було знищено російські ракетні компекси, що знаходились на зберіганні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Newsru.co.il.
Читайте також: Ще один військовий Путіна загинув у Сирії: з'явилися фото і подробиці
Видання повідомляє, що 7 березня в твіттері французького видання Le Figaro були опубліковані повідомлення журналіста Жоржа Мальбруно, згідно з яким в ніч на 13 січня ізраїльські літаки F-35 знищили в районі Дамаска склади з ракетами комплексу "Панцир", призначеними для "Хізбалли", а також батареї зенітно-ракетного комплексу С-300.
Додамо, що ракетні комплекси С-300 були поставлені сирійської армії Башара Асада Росією.
Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні стало відомо про те, що ще в середині лютого в Сирії був убитий ще один російський військовий, імовірно з так званої Приватної військової компанії Вагнера: загиблого жителя Тольятті 8 березня мають поховати у рідному місті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?