Ударами по інфраструктурі росія б’є по рані Голодомору — професор нейропсихології Богдан Ткач
Категорія
Україна
Дата публікації

Ударами по інфраструктурі росія б’є по рані Голодомору — професор нейропсихології Богдан Ткач

Ударами по інфраструктурі росія б’є по рані Голодомору — професор нейропсихології Богдан Ткач
Джерело:  online.ua

Як російська тактика знищення енергетичної інфраструктури б’є по рані Голодомору українців обговорили у новому випуску циклу етерів «Свідомі про несвідоме» на ютуб-каналі online.ua доктор психології Василь Мосійчук, академік Української академії наук Віталій Луньов та професор нейропсихології Богдан Ткач.

Джерело:  ютуб-канал online.ua

Доктор психології Василь Мосійчук запропонував обговорити психологічні новини: що діється, як реагують люди в росії на наші події і як реагують в світі.

Напевно вся російська братія зараз дуже радіє, що вдарили по інфраструктурі. Чому сьогодні росія, яка має такий брудний розум, вдарила по простих матерях і дітях. Ви бачите, що Україна не хоче мати нічого спільного з такою брудною культурою, а вони все лізуть. Ми чітко розуміємо, що в цьому світі є різні стани в яких перебуває людська свідомість. Свідомість людини – це людина, це не рефлексія, це не бенкет на крові і болі інших людей.

Богдан Ткач підкреслив, що російська тактика не змінюється – Україна потрібна росії без українців.

В них і раніше такий підхід був і зараз. Раніше вони вчиняли проти нас геноцид, як Голодомор і репресії. Те саме вони роблять і зараз, нищать нашу енергетичну інфраструктуру, яка підтримує життя людей. Тобто росія як була росією, так і лишилася. Вони прекрасно знають, що у нас є страх голоду, тому що ми його пережили і є пост-геноцидною нацією. І вони знову б’ють у ту рану, яка ще до кінця не загоїлася. Росія є дуже підступним ворогом.

Учасники цього випуску «Свідомі про несвідоме»:

  • Василь Мосійчук, доктор психології, автор наукових робіт, поет

  • Віталій Луньов, клінічний професор психології та клінічного нейропсихоаналізу, член Американської психологічної асоціації, академік Української академії наук

  • Богдан Ткач, клінічний професор нейропсихології, доктор психологічних наук з медичної психології, старший дослідник та лікар

«Свідомі про несвідоме» — це цикл психологічних етерів за участі провідних спеціалістів з різних областей, від психології до міжнародної економіки. Учасники етерів беруть до обговорення актуальні проблеми, з якими стикаються українці під час війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?