УЄФА показав дизайн квитків на Євро-2016: з'явилося фото
Категорія
Спорт
Дата публікації

УЄФА показав дизайн квитків на Євро-2016: з'явилося фото

УЄФА показав дизайн квитків на Євро-2016: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

УЄФА показав дизайн квитків на матчі фінальної частини чемпіонату Європи-2016 у Франції.
Про це ONLINE.UA повідомили в прес-службі УЄФА.
У дизайні квитків використовуються елементи символіки чемпіонату, які підкреслюють святкову атмосферу і цінності сучасного футболу. Також на квитках присутні піктограми стадіонів.

ЧИТАЙТЕ: Андрій Шевченко назвав фаворитів Євро-2016
На квитках застосовані кілька ступенів захисту: лазерне гравіювання, лазерна перфорація, штрих-код, а також кольорове голографічне зображення талісмана турніру Супер-Віктора у високій роздільній здатності.
В УЄФА відзначили, що подібна технологія вперше буде застосована на футбольних квитках.
"Ми повністю впевнені в квитках, які випущені до Євро-2016. Не сумніваємося, що вони сподобаються вболівальникам", - заявив глава EURO 2016 SAS Мартін Каллен.
Також Каллен уточнив, що напередодні турніру ведеться боротьба з підробленими квитками і спекуляцією.
"Ми, не вагаючись, будемо застосовувати правові заходи проти осіб, які порушать закон щодо квитків", - підкреслив Каллен.
ЧИТАЙТЕ: Тренер збірної України отримує одну з найменших зарплат
Крім того, в УЄФА повідомили, що квитки віддруковані на папері, сертифікованому Лісовою опікунською радою (FSC), що дозволить мінімізувати збиток навколишньому середовищу і при цьому забезпечити квиткам захист від підробки. Це ж можна сказати щодо паперу для листів і конвертів, що додаються.



Що стосується бажаючих потрапити на матчі Євро-2016, то заявки на придбання квитків на офіційному порталі EURO2016.com подали більше 15 мільйонів чоловік.


Проте вболівальники, які, як і раніше, зацікавлені в придбанні квитків, в квітні зможуть залишити заявку на конкретні матчі.


ДИВІТЬСЯ

:

Україна

перемогла "драконів" у останньому домашньому матчі перед Євро-2016: опубліковано фото і відео


Нагадаємо, збірна України почне Євро-2016 12 червня матчем проти Німеччини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?