УЄФА розкрила головну причину технічної поразки України у Швейцарії
Категорія
Спорт
Дата публікації

УЄФА розкрила головну причину технічної поразки України у Швейцарії

УЄФА розкрила головну причину технічної поразки України у Швейцарії

Українська збірна нещодавно отримала технічну поразку в матчі Ліги націй проти Швейцарії. Згідно з оприлюдненим поясненням УЄФА, причиною стала кадрова неготовність національної команди до проведення матчу в умовах карантину. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Футбол News".

За оголошеними подробицями, Українська асоціація футболу отримала офіційні висновки УЄФА з приводу матчу. Мотиваційна частина рішення складається з 17 сторінок, які підписав голова апеляційного комітету організації Педро Томас.

У документах зазначається, що представники УАФ мали передбачити потенційну можливість зриву матчу за участі основного складу збірної та підготувати повну його заміну після того, як кілька футболістів мали позитивні тести у Німеччині.

Наразі експерти української сторони вивчають надані висновки. УАФ має 10 діб для звернення з апеляцією до спортивного арбітражного суду в Лозанні.

Нагадаємо, українська збірна у листопаді вирушила на матч проти Швейцарії у Лізі націй, який мав проходити на стадіоні в кантоні Люцерн. Утім, напередодні кілька футболістів отримали позитивні тести на коронавірус, а загалом всю команду не допустили на матч рішенням місцевої влади.

Матч таким чином виявився зірваним, Україна отримала технічну поразку 0:3. Цікаво, що після повернення гравців до України позитивні тести не підтвердилися після нових перевірок.

Як повідомляв ONLINE.UA, український футбольний клуб "Шахтар" та "Боруссія Менхенґладбах" провели другий поєдинок у 4-му турі групового етапу Ліги чемпіонів. Він завершився нищівною перемогою німецької сторони — українці пропустили чотири м’ячі та не забили жодного.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?