УЄФА скасує матчі Ліги чемпіонів та ліги Європи - Marca
Категорія
Спорт
Дата публікації

УЄФА скасує матчі Ліги чемпіонів та ліги Європи - Marca

УЄФА скасує матчі Ліги чемпіонів та ліги Європи - Marca
Джерело:  online.ua

УЄФА планує скасувати усі матчі Ліги чемпіонів та Ліги Європи на тлі поширення китайського коронавірусу COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на іспанське видання Marca.

За непідтвердженими відомостями, усі турніри зупинять на невизначений термін. Про це рішення можуть оголосити вже у четвер, 12 березня.

Серйозним рушієм щодо можливого скасування матчів стали випадки COVID-19 у професійних спортсменів, зокрема — футболістів команд, які беруть участь у змаганнях цього рівня.

Ігри Ліги Європи, які заплановані на 12 березня, пройдуть як передбачається. Серед них, до речі, двобій пари "Шахтар" - "Вольфсбург". Доля наступних наразі невідома.

Станом на згаданий день внутрішні національні турніри вже скасували в Іспанії та Італії. Без глядачів матчі проводитимуть найближчим часом у Німеччині, Франції, Польщі, Україні, Грузії, Румунії.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно стало відомо, що коронавірус COVID-19 підхопив захисник "Ювентуса" Даніеле Ругані. зірка італійської команди Кріштіану Роналду відмовився повертатися до роздягальні, коли дізнався про хворобу свого колеги. Наразі він спрямував до португальського острова Мадейра разом із родиною та матір’ю.

Також відомо, що хвороба Ругані триває у безсимптомному форматі. Її виявили 12 березня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?