Угода для іуд: в мережі обговорюють умови Трампа для зняття санкцій з Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Угода для іуд: в мережі обговорюють умови Трампа для зняття санкцій з Росії

Угода для іуд: в мережі обговорюють умови Трампа для зняття санкцій з Росії
Джерело:  online.ua

Обраний президент США Дональд Трамп заявив, що готовий запропонувати президенту РФ Володимиру Путіну зняття американських санкцій в обмін на скорочення ядерних озброєнь.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Трампа британській газеті Times.
Відповідаючи на питання про можливу операцію США з РФ, Трамп сказав, що питання про ядерну зброю повинно стати її частиною.
За словами Трампа, ядерні арсенали повинні бути "дуже значно скорочені" в обмін на зняття санкцій США з Росії.

Читайте також: Трамп повинен зробити три кроки, після яких Путін все зрозуміє - західні ЗМІ
Крім того, Трамп заявив, що почне свою діяльність на посту президента США з того, що «довірятиме» Путіну і канцлеру Німеччини Ангелі Меркель.
При цьому, за словами Трампа, така довіра може довго і не триватиме.
Також Трамп розповів, що через кілька тижнів після вступу на свою посаду запропонує Великобританії "справедливу" угоду, щоб зробити вихід країни з ЄС "великою справою".
Трамп також запросив до Білого дому прем'єр-міністра Великобританії Терезу Мей одразу після інавгурації.
Він також має намір зміцнити кордони США, в тому числі шляхом обмежень на в'їзд європейців, а також шляхом жорсткої перевірки всіх, хто в'їжджає в США, вихідців з країн, де поширений ісламський тероризм.
Обраний президент США в тому числі розкритикував зовнішню політику своєї країни, заявивши, що рішення про вторгнення в Ірак, ймовірно, є гіршим рішенням в історії США, а справи в Афганістані також йдуть досить погано.
При цьому в мережі інтерв'ю Трампа викликало бурю емоцій.



«Відмінна угода для іуд. З путінських дружків знімають санкції в обмін на роззброєння Росії», - коментує інтерв'ю Трампа користувачка «МАРГИНАЛ-1937».



Хома Брут: Йдеться про обопільне скорочення арсеналів, а не про роззброєння. Не треба нагнітати.


МАРГИНАЛ-1937: Так, так, в Штатах ідіоти сидять і мріють роззброїтися. Горбачов підтвердить.



Як повідомляв ONLINE.UA, обраний президент США Дональд Трамп в тому ж інтерв'ю Times назвав військове втручання Росії в Сирії "дуже поганою річчю", що призвело до "страшної гуманітарної ситуації".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?