Угорщина закрила кордон для українців, які повертаються з Італії
Категорія
Україна
Дата публікації

Угорщина закрила кордон для українців, які повертаються з Італії

Угорщина закрила кордон для українців, які повертаються з Італії
Джерело:  online.ua

Угорська влада попередила про заборону перетину кордону для українців, які повертаються на батьківщину з охопленої коронавірусом Італії. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на посольство України.

За даними дипломатичного представництва, на угорській території вже з 12 березня чинний надзвичайний стан. Його ввели на невизначений термін. Саме з цим пов'язані жорсткі обмеження.

"Зокрема, подорожуючим слід звернути увагу на те, що в'їзд на територію Угорщини (в тому числі з метою транзиту) усіх іноземців, у т.ч. громадян України, які прямують з території Італії, Китаю, Південної Кореї та Ірану, заборонений", - проінформували у посольстві.

Угорський уряд попередив про жорсткі санкції щодо тих, хто поширюватиме неправдиву інформацію щодо поточної ситуації з коронавірусом.

Нагадаємо, у світі кількість хворих наблизилася до 130 тисяч громадян. Майже 5 тисяч загинули внаслідок ураження інфекцією.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Україні вирішили закрити державний кордон на тлі поширення нового коронавірусу COVID-19. В’їзд заборонять для іноземців, усі українці зможуть повернутися додому. За словами секретаря відомства Олексія Данілова, заборона набуває чинності з неділі, 15 березня. Закритими кордони будуть протягом наступних двох тижнів.

Нагадаємо, термінове засідання РНБО скликав президент Володимир Зеленський. Воно повністю було присвячено запобіжним заходам щодо коронавірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?