Відомий мандрівник розповів, як його шокували українці за кордоном: з'явилося відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Відомий мандрівник розповів, як його шокували українці за кордоном: з'явилося відео

Відомий мандрівник розповів, як його шокували українці за кордоном: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Український журналіст і відомий мандрівник Богдан Логвиненко розповів про шок, которого він зазнав від зустрічі із співвітчизниками у Таїланді.
Про це він повідомив в інтерв'ю ONLINE.UA.
"У мене був такий епізод. Я їхав на катері між двома островами в Таїланді. І всі навколо мене такі дружні, посміхаються, сміються, розважаються. І сидить пара, чоловік з дружиною, і їх дочка. Чоловік дуже похмурий і єдиний на човні з оголеним торсом, з надзвичайно волохатими грудьми", — зазначив мандрівник.
Крім того, за його словами, на шиї у глави цього сімейства була "товста цепура".
"І я думаю: "А! Я знаю, звідки вони, все ОК — вони не з моєї країни! Все нормально!" І в мене такі алегорії, метафори в голові щодо них", - додав Логвиненко.


Читайте також: Статистика з мандрівниками в Україні страшна, але в нас є чим розбити стереотипи - Богдан Логвиненко


Після того, як катер прибув до місця призначення, люди, на яких звернув увагу мандрівник, стали пробиватися, "щоб першими зійти з човна, всі ці бичеські розклади, люди на них з подивом дивляться".
"І вже в кінці подорожі вони зістрибують з катера, і там був такий частування — тортики, сік. Сім'я ця весь час мовчала, а тут дівчинка каже: "Мама, будете пляцок?" Виявилося — вони з Галичини!" — додав він.



Мандрівник розповів, що всю дорогу, поки плив з цією сім'єю на одному катері, він був упевнений, "що ми з різних країн, ми не разом".


"І це про стереотипи — адже часом вони обертаються проти нас", - підкреслив Логвиненко.


Крім того, він розповів, що під час своїх подорожей "зустрічаєш людей з Америки, Європи, всі такі friendly, готові допомогти, і зустрічаєш земляків — відразу бачиш, що це з наших країв".


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: При Януковичі доводилося виступати у стриптиз-барі - Богдан Логвиненко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?