У Росії попередили про її захоплення Китаєм і пояснили, при чому тут Путін
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії попередили про її захоплення Китаєм і пояснили, при чому тут Путін

У Росії попередили про її захоплення Китаєм і пояснили, при чому тут Путін

Після анексії Криму і заяв президента РФ Володимира Путіна про готовність захищати людей, що належать "російського світу" по всій планеті, Росія заклала базу для захоплення китайцями Далекого Сходу.
Таку думку висловив російський політолог Андрій Піонтковський, передає ONLINE.UA з посиланням на  Радио Свобода.

"Нове посткримське розуміння розмитості і умовності державних кордонів повною мірою стосується також і рубежів самої Росії. А якщо згадати ще про витончену концепцію Путіна про захист громадян з російськими паспортами або навіть ширше – людей, які відчувають себе тими, хто культурно належить великому "руському міру", в цілому закладена солідна правова база для майбутньої анексії російського Далекого Сходу і Сибіру", — вважає він.
За словами політолога, "ввічливим жовтим чоловічкам навіть паспортів нікому роздавати не доведеться".


Читайте також: Росія повним ходом готується до війни, вже відома ключова дата - військовий експерт з РФ

"Китайці дедалі менше обтяжують себе необхідністю прикидатися і що-небудь зображати. Вони відносяться до заискивающей перед ними російської клептократії та її вождям з відвертим презирством і вже не соромляться висловлювати ці почуття публічно", — підкреслив він.


Крім того, Піонтковський з сарказмом зауважив, що в цьому випадку "Московія повертається в рідну гавань – Імперію династії Юань, – де сформувалися її традиційні духовні скріпи".


"Ми не повинні забувати, що вже були частиною Великої азіатської імперії в ХІІІ–ХV століттях. І нічого страшного. Так, спочатку вони повбивали нас трошки, але зате зберегли на нашій шиї наших чудових попов, а нашим злодійкуватим князям довірили самим збирати данину", — іронізує експерт.


Також Піонтковський зазначив, що "є тисяча причин, за якими антинаціональний, наскрізь корумпований, нікчемний і вульгарний, образливий для гідності Росії і росіян режим Путіна повинен піти".


"Цей режим – ліквідаційна комісія Росії, колоніальна адміністрація", - резюмував експерт.


Нагадаємо раніше,  російський віськовий аналітик Костянтин Фельгенгауер в інтерв'ю ONLINE.UA розповів про нвоі частини російської армії, котрі можуть загрожувати Україні великою війною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?