Заходили, хто хоче, а машини з донецькими номерами возили ліс - іноземець про військову базу в Україні
Категорія
Події
Дата публікації

Заходили, хто хоче, а машини з донецькими номерами возили ліс - іноземець про військову базу в Україні

Заходили, хто хоче, а машини з донецькими номерами возили ліс - іноземець про військову базу в Україні
Джерело:  online.ua

У жовтні 2015 року на територію військової бази під Києвом, незважаючи на бойові дії на Донбасі, пускали всіх охочих, а машини з донбаськими номерами вивозили ліс, заборонений до вирубки.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів ізраїльський військовий інструктор Цві Аріелі.
"Ось як ви, наприклад, дивитеся на таке? Військова база (одна з баз під Києвом, - ONLINE.UA) - а туди пускають всіх: робітників, селян, мажорів, мотоциклістів... Кого завгодно!" - з подивом розповів він.
При цьому інструктор нагадав, що "строковики, які стоять на КПП, просто відкривають всім кому попало - ще раз, це не прохідний двір, а діюча військова база! В країні йде війна".

Читайте також: Б ійцям Нацгвардії купили непотрібні шапки-вушанки з 435 грн - іноземний інструктор
У той же час Аріелі зазначив, що "погано одягнені і екіпіровані солдати, що живуть в жахливих, за стандартами будь-якої армії НАТО, умовах і отримують неадекватне їх рівню навантаження харчування, є сусідами з вгодованими і "обтяженими" солідними дачами, земельними ділянками і елітними квартирами генералів".
"А туди заїжджають вантажівки, які вивозять з бази ліс. Ліс з бази, при тому, що вирубка лісу заборонена законом. Хоча і тут за документами, напевно, все окей", - додав інструктор.
За його словами, йому розповідали, що "за документацією цей ліс проходить як сухостій".
"Вивозять його, до речі, на машинах з донецькими і луганськими номерами. І я не виключаю, що їм все одно, куди взагалі йде цей ліс", - підкреслив він.
Більше читайте на ONLINE.UA: Українських бійців змушували підмітати ліс, а на базу Нацгвардії пускали кого завгодно - Цві Аріелі

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?