РосЗМІ "цікаво" відреагували на Савченка на Донбасі: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

РосЗМІ "цікаво" відреагували на Савченка на Донбасі: з'явилося відео

РосЗМІ "цікаво" відреагували на Савченка на Донбасі: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

На росТБ відреагували на візит народного депутата Надії Савченко на окупований Донбас, назвавши його чи не найважливішою політичною подією регіону за останні три роки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео телеканалу Росія 24.
Читайте також: Савченко на окупованому Донбасі: у мережі зробили влучне зауваження
Під час прямого включення з окупованого Донецька журналіст, який прославився тим, що раніше назвав у своєму репортажі про вбивство "Гіві" радника глави МВС Зоряна Шкіряка "Зоряному і Шкіряком", розповідає про візит Савченко в досить позитивному світлі, навіть звернувши увагу на її зовнішній вигляд.
"Я хотів би підкреслити, що за останні три роки це найважливіша політична подія, адже вперше український політик відвідує територію ДНР", - стверджує журналіст.
"Савченко дійсно виглядала, як військовий - у військових штанях, а її толстовка була в червоно-чорних кольорах, як прапор "Правого сектора", - розповів кореспондент.
Також він звернув увагу на те, що під час відвідування Савченко "Виправної колонії" в окупованій Макіївці, де містяться українські військовополонені, вони не відповідали їй на вигук "Слава Україні", про що раніше Савченко писала на своєму Facebook.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український політтехнолог Олексій Голобуцький припустив, що візит Савченко на окупований Донбас може проходити в рамках спецоперації ФСБ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?