Савченко на Донбасі: висловилися і Зорян, і Шкіряк
Категорія
Події
Дата публікації

Савченко на Донбасі: висловилися і Зорян, і Шкіряк

Савченко на Донбасі: висловилися і Зорян, і Шкіряк
Джерело:  online.ua

Радник глави МВС Зорян Шкіряк в іронічній манері висловився про те, як на росТБ сприйняли візит нардепа Надії Савченко на окупований Донбас.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook радника міністра.
Читайте також: Савченко видала новий розповідь про поїздку на окупований Донбас
"За іронією долі, на пропагандонському телеканалі "Россия 24", кращу подругу терористів, усіляко розхвалював той самий "журналіст", що звинуватив у вбивстві гіви "Зоряна і Шкіряка". Совпадєніє? Нє думаю. Власне, сьогодні вся кремлівська пропагандонія зосереджено і активно включилася в черговий етап спроб медійної розкрутки "свого персонажа", - написав Шкіряк.
"В росЗМІ просто фурор про "єдину справжню месію, рятувальника" і т.д. Безумовно, тут їхні маніпулятивні брехливі технології ефективно вже не спрацюють. Але треба мати на увазі, щоб пояснювати людям як відрізнити зерна від шолухи. П.С. До речі, просто уявіть собі, щоб сталося із Зоряном або Шкіряком, якби хтось із них раптом опинився в окупованому Донецьку. Здогадуєтесь? Будьмо мудрими і уважними. Гарного дня і бадьорого настрою!


Раніше повідомлялося, що Надія Савченко вирушила на окупований Донбас 24 лютого разом з головою організації "Офіцерський корпус" Володимиром Рубаном, як повідомили сепаратистські ЗМІ, з метою відвідати українських військовополонених.
Трохи пізніше Зорян Шкіряк висловився про її поїздку на окуповані території, нагадавши, що в даний час СБУ проводить перевірку нібито закликів нардепа до підбурювання військових у зоні АТО йти на Київ скидати владу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?