Муки продовжаться: обіцянка Лаврова Донбасу викликала шум в соцмережах
Категорія
Світ
Дата публікації

Муки продовжаться: обіцянка Лаврова Донбасу викликала шум в соцмережах

Муки продовжаться: обіцянка Лаврова Донбасу викликала шум в соцмережах

Глава Міністерства закордонних справ РФ Сергій Лавров заявив, що Росія не залишить жителів Донбасу в біді, чим викликав бурхливе обговорення в мережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Аргументи і факти.
"Росія - мирна держава. У нас немає територіальних домагань по відношенню до сусідів. Зацікавлені, щоб нас оточували благополучні, процвітаючі країни, з якими ми б вибудовували партнерські відносини в дусі добросусідства. В той же час наші зусилля і надалі будуть націлені на те, щоб не дозволити "гарячим головам" в Києві запустити на південному сході країни новий виток насильства. У будь-якому випадку жителів Донбасу в біді ми не залишимо", - сказав Лавров в інтерв'ю виданню.
Читайте також: У Пу тіна осоромилися з поздоровленням Лаврова: опубліковано фото
Користувачі мережі прокоментували заяву Лаврова. Так журналіст Роман Цимбалюк в Facebook запропонував Росії чесніший варіант розвитку подій.
"Сьогодні Лавров заявив, що "Росія в жодному разі не залишить жителів Донбасу в біді". Мені здається останнє слово "біда" тут явно зайве. Чесніше було так: "Росія в жодному разі не залишить жителів Донбасу". Продовжить мучити "русскім міром". Росія принесла смерть і злидні в один з найбагатших регіонів України", - написав він.




Як повідомляв ONLINE.UA, Сергій Лавров заявив, що українські правоохоронці повинні забезпечити безпеку "дочок" російських банків на території України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?