Скандал з маєтками Медведєва: спливли нові гучні деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

Скандал з маєтками Медведєва: спливли нові гучні деталі

Скандал з маєтками Медведєва: спливли нові гучні деталі
Джерело:  Співрозмовник.ru

Стали відомі нові подробиці про маєток прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва в Іванівській області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Собеседник.
Відзначається, що у відповіді на депутатський запит, спрямований КПРФ в адміністрацію Іванівської області, йдеться, що понад чотири тисячі гектарів землі в Іванівській області, на яких імовірно стоїть резиденція Медведєва, були здані в оренду менш ніж за 40 рублів на рік (19 гривень і 5 копійок).
З документа випливає, що орендарем ділянки є фірма «Оріон» (раніше вона називалася Керуюча компанія фонду «Дар»). Ділянку в 4108,49 гектара компанія отримала в оренду на 49 років за результатами аукціону, в якому була єдиним учасником.
Читайте також: Пре м'єр Росії підставив Путіна з його брехнею: в мережі веселяться
Орендна плата за всю ділянку встановлена ​​для «Оріона» в розмірі 39 рублів 32 копійок на рік. Середня вартість оренди гектара землі в Іванівській області на 49 років, за даними видання, складає близько двох мільйонів рублів (понад 41 тисячі рублів на рік за гектар).
Видання також з'ясувало, що в 2014 році адміністрація Івановської області видала компанії «Оріон» дозвіл на доставку на орендовану ділянку землі 50 маралів з Алтайського краю. Для тварин було збудовано вольєр в 124 гектари.
Як повідомляв ONLINE.UA, в російському Красноярську викладача місцевого торгового-економічного університету звільнили за те, що він показав студентам фільм, в якому прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва звинувачують у корупції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?