Украина разгромила Аргентину в Кубке Федераций: опубликовано фото
Категорія
Спорт
Дата публікації

Украина разгромила Аргентину в Кубке Федераций: опубликовано фото

Украина разгромила Аргентину в Кубке Федераций: опубликовано фото
Джерело:  online.ua

Жіноча збірна України з тенісу через три роки повернулася до Світової групи Кубка Федерацій.
Як повідомляє ONLINE.UA, у вирішальному матчі плей-офф за вихід у Другу світову групу наші дівчата обіграли збірну Аргентини з рахунком 4:0.
У першому матчі протистояння другий номер збірної України Катерина Бондаренко розгромила лідера аргентинок Марію Ірігошен - 6:1, 6:1.
А в другому матчі першого дня лідер нашої команди Леся Цуренко впевнено обіграла молоду представницю аргентинок Надю Подороску - 6:1, 6:4.
У третьому вирішальному матчі Леся Цуренко також впевнено переграла лідера аргентинської команди Марію Ірігошен - 6:0, 6:3.
Не вийшло боротьби і в парному поєдинку. Ольга Савчук і Катерина Бондаренко впевнено переграли аргентинську пару Карлі/Перес-Рохас - 6:1, 6:3.
За погодженням сторін, п'ятий матч, який не мав турнірного значення, був скасований.
ЧИТАЙТЕ: Українка виграла престижний тенісний турнір

Таким чином, Україна вперше за три роки зіграє у Світовій групі. У 2017 році наша команда зіграє в першому раунді Другої світової групи. І у разі перемоги українки завоюють путівку в плей-офф Першої Світової групи.

Фото - sapronov-tennis.org













Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?