Ukraine Now: Кабмін ухвалив єдиний бренд України
Категорія
Україна
Дата публікації

Ukraine Now: Кабмін ухвалив єдиний бренд України

Ukraine Now: Кабмін ухвалив єдиний бренд України
Джерело:  online.ua

Група українських фахівців створила бренд Ukraine Now, за допомогою якого Україну будуть популяризувати у світі.

Відповідне рішення було ухвалено 10 травня на засіданні уряду, передає ONLINE.UA.

Бренд представляє собою напис Ukraine Now (перше слово без кольорової заливки, Now в жовтій заливці, у кінці напису символ у синьому кружечку). Жовтий колір у слогані підкреслює основний меседж – зараз, синій – символ чогось нового.

Над розробкою працювали майже рік, створені варіанти показали фокус-групам з декількох європейських країн. У результаті урядова комісія визнала переможцем варіант, створений рекламним агентством Banda Agency.

ЇЇ представник пояснив урядовцям, що бренд України допоможе поліпшити уявлення про країну. Адже дослідження показало, що у світової громадськості Україна асоціюється з корупцією, революцією та війною.

За його словами, їхній бренд доведе, "що Україна – відкрита, сучасна країна, де відбувається все найцікавіше саме зараз".

На основі цього бренду розроблять бренд-бук, який стане "єдиним голосом України у цілому світі".

Також Кабмін доручив Міністерству інформаційної політики зареєструвати даний знак і створити стандарт щодо його використання.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомий спортивний бренд побудує в Україні свій найбільший завод.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?