Україна буде використовувати кораблі НАТО: з'явилося відео заяви
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна буде використовувати кораблі НАТО: з'явилося відео заяви

Україна буде використовувати кораблі НАТО: з'явилося відео заяви
Джерело:  online.ua

Проходить завершальний етап переговорів про передачу країнами-членами НАТО бойових кораблів Україні.


Про це заявив перший заступник командувача Військово-морських сил України Андрій Тарасов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео 7 каналу, опубліковане на YouTube.


Читайте також: Трампу чітко пояснили, чому Україні потрібно дати зброю


Тарасов розповів, що одним з напрямків роботи з країнами Північноатлантичного Альянсу є отримання від них кораблів, термін експлуатації яких закінчився, або які були замінені більш просунутими моделями. "Така робота проводиться досить плідно, є деякі результати. Я розкривати нюанси не буду. Але підійшли до фінішної прямої переговори щодо катерів типу Islands Сполучених Штатів", - підкреслив він.


"Щоб правильно розуміли люди, це не секонд-хенд. Корабель, який виходить від країни НАТО, він утримувався в такому стані, що його бойові можливості залишаються без змін фактично. Наприклад, для корабля класу ракетний катер вік 20 років - цілком нормально", - додав перший заступник голови ВМС України.


Відео: YouTube/7 канал


Як повідомляв ONLINE.UA, конгресмен  Брайан Фитцпатрик зазначив, що США не мають наміру послаблювати підтримку України, і цілком можуть допомогти українській армії летальними озброєннями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?