Україна чекає на всіх учасників Євробачення з 43 країн, включаючи Росію, - Кириленко
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Україна чекає на всіх учасників Євробачення з 43 країн, включаючи Росію, - Кириленко

Україна чекає на всіх учасників Євробачення з 43 країн, включаючи Росію, - Кириленко
Джерело:  online.ua

Віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко розповів, чи допустить Україна на Євробачення-2017 учасника від Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
"Україна - гостинна країна, ми готуємося до Євробачення-2017 повним ходом і очікуємо учасників з усіх 43 країн, включаючи учасників з Російської Федерації. Але учасник з РФ, як і з будь-якої іншої країни, не повинен бути в конфлікті з українським законодавством. Позиція української держави з цього приводу незмінна. І ми сподіваємося, що Росія, маючи ще досить часу для цього, прийме рішення про будь-якого іншого учасника від своєї країни, але такого, який не порушував українське законодавство. Про цю позицію ми офіційно повідомили ЄМС, і далі докладаємо всіх зусиль, щоб роз'яснювати наші мотиви всім учасникам Євробачення", - підкреслив Кириленко.
Він так само додав, що завдання уряду - створити всі умови для всіх учасників, команд і делегацій, які візьмуть участь в Євробаченні. Але винятків ні для кого не буде.
"Кожна країна, як це прийнято при будь-якій міжнародній події, повинна поважати законодавство приймаючої країни. Ця позиція незмінна", - додав віце-прем'єр-міністр.
Раніше ONLINE.UA показав, як виглядає сцена Євробачення-2017 та інші зони арени.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?