Україна домовилась з РФ щодо гуманітарних коридорів
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна домовилась з РФ щодо гуманітарних коридорів

Україна домовилась з РФ щодо гуманітарних коридорів
Джерело:  online.ua

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк повідомив про завершення третього раунду переговорів з РФ.

Джерело: Twitter-сторінка Михайла Подоляка

Як пройшов третій раунд переговорів України з представниками Кремля

Є невеликі позитивні зрушення щодо покращення логістики гуманітарних коридорів… Щодо базового політичного блоку врегулювання разом із припиненням вогню та гарантіями безпеки інтенсивні консультації продовжені, - повідомив Михайло Подоляк.

Подоляк також наголосив, що консультації будуть продовжені до поки не буде досягнутий позитивний результат.

Війна РФ проти України

За інформацією Генштабу України, російські окупаційні війська планують серію ракетно-бомбових ударів по великих містах України та промисловій інфраструктурі.

Представники Командування Збройних сил України зазначили, що з цією метою ворог перекидає авіаційні підрозділи Центрального та Східного військових округів РФ.

У Генштабі також повідомили, що у населеному пункті Міла на Київщині підрозділ чеченських найманців у складі окупаційної російської армії обстрілює мирне населення.

Угруповання ворога, що діє на окремих напрямках Конотоп і Охтирка, втратили до 50 відсотків особового складу. Для продовження наступальних дій потрібне перегрупування та поповнення запасів, - повідомляють в Генштабі.

За інформацією аналітиків Міноборони США, що РФ задіяла у війні проти України майже всі сили, зібрані для вторгнення.

У військовому відомстві США також нарахували 625, випущених окупантами по території України.

За оцінками американських військових, незважаючи на відмову від закриття повітряного простору над Україною, у розпоряджені військових достатньо літаків, а також ракет  "земля-повітря" для захисту власного повітрянного простору.

Читайте также:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?