Україна готова: Гончарук виступив з гучною заявою
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна готова: Гончарук виступив з гучною заявою

Україна готова: Гончарук виступив з гучною заявою
Джерело:  online.ua

Очільник Кабміну Олексій Гончарук заявив, що Україна завершила підготовку до опалювального сезону - запасів газу і вугілля має вистачити для проходження зими.Про це він сказав у своєму відеозверненні, передає ONLINE.UA.

"Опалювальний сезон почався. Країна до нього готова: у нас достатня кількість вугілля на складах, у нас достатня кількість газу в наших сховищах, у нас у придатному для експлуатації стані вся необхідна інфраструктура", - наголосив прем'єр.

Варто зазначити, що він не відкидає ймовірність того, що під час опалювального сезону можливі локальні аварії у ході роботи тепломереж.

"Але ми розуміємо як з ними справлятись, тому я впевнений, що зиму країна пройде нормально", - додав Гончарук.

Як відомо, нещодавно Гончарук заявив про готовність до опалювального сезону всіх міст України, крім двох - Сміли та Нового Роздолу.

"Там ще залишаються певні технічні складнощі й проблеми – і, можливо, на декілька днів опалення розпочнеться пізніше", - сказав 15 жовтня прем'єр.

Нагадаємо, що опалювальний сезон в Україні зазвичай розпочинається орієнтовно 15 жовтня. У будинках із централізованим теплопостачанням опалення вмикають, коли середньодобова температура опускається нижче за 8 градусів впродовж трьох днів поспіль.

Як повідомляв ONLINE.UA,  Кабінет міністрів нещодавно також заявив, що не планує підвищувати тарифи на опалення протягом найближчого періоду. Прем’єр Олексій Гончарук стверджує, що не візьметься прогнозувати, на який час залишиться сьогоденна ціна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?