Україна готова - Зеленський виступив з несподіваною заявою про Донбас
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна готова - Зеленський виступив з несподіваною заявою про Донбас

Україна готова - Зеленський виступив з несподіваною заявою про Донбас
Джерело:  online.ua

Розведення сил і засобів на Донбасі допомогло зменшити обстріли. Україна готова узгоджувати нові ділянки розведення, щоб на землі Донбасу нарешті був встановлений мир. Про це заявив український президент Володимир Зеленський під час відвідування зони ООС, куди він приїхав з робочим візитом 11 квітня, передає ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу українського лідера.

"Радий, що розведення сил допомогло зменшити обстріли. Ми бачимо результат. Військові бачать результат. Ми працюємо над тим, щоб узгодити нові ділянки і щоб на землі Донбасу був встановлений мир", - зазначив Володимир Зеленський.

В ОПУ уточнили, що Зеленський в зоні ООС відвідав передові позиції Збройних сил України. Зокрема, він побував на ділянці розведення сил і засобів сторін № 3 Богданівка - Петровське.

Нагадаємо, Зеленський в ході нормандського саміту в Парижі домовився з Путіним про розведення сил і засобів на Донбасі ще в трьох місцях. На сьогоднішній день переговори по цьому процесу тривають - абсолютно всі спроби офіційного Києва досягти згоди в питаннях і просунутися далі блокує саме РФ. До компромісу поки прийти не вдалося.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 11 квітня Зеленський терміново приїхав на Донбас, щоб ознайомитися з обстановкою на ділянці розведення сил і засобів Богданівка-Петровське. В ході робочого візиту він відвідав наметове містечко для інфекційних хворих на коронавірус військовослужбовців, де його ознайомили з функціонуванням медичного об'єкта.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?