Україна готує нові санкції проти Росії: з'явилися подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна готує нові санкції проти Росії: з'явилися подробиці

Україна готує нові санкції проти Росії: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

Міністерство у справах тимчасово окупованих територій підготувало нові санкції проти Росії за незаконне будівництво Керченського моста в анексованому Криму. Даний проект передбачає введення обмежень проти 19 юридичних осіб, які причетні до будівництва, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу МТОТ.

Повідомляється, що список санкцій був затверджений 29 серпня на засіданні Кабінету Міністрів України. Його направлять на розгляд Ради наіцональной безпеки і оборони країни.

Відомо, що в список російських компаній, проти яких готують санкції в Україні, входять "Стройгазмонтаж" і його дочірнє підприємство "СГМ-Міст", компанії "Інститут Гіпростроймост - Санкт-Петербург", "Мостотрест", "Портгідрострой" та інші.

У прес-службі українського відомства зазначили, що нові українські санкції проти Росії унеможливлять економічні відносини потрапивших до списку санкцій компаній з Україною, а також зупинять їх співпрацю з США і Євросоюзом.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Велика Британія приєдналася до санкцій Євросоюзу проти Росії, введені 30 липня в відношенні компаній, які брали участь в будівництві незаконного Кримського моста.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?