Україна готується дати потужну відсіч можливому наступу РФ — РНБО
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна готується дати потужну відсіч можливому наступу РФ — РНБО

Україна готується дати потужну відсіч можливому наступу РФ — РНБО
Джерело:  online.ua

Секретар РНБО Олексій Данілов запевнив, що Україна готується до можливого нового наступу РФ. Він додав, що 24 лютого 2022 року Україні було набагато важче, оскільки інші країни не вірили у те, що українці вистоять.

Джерело: РНБО

Україна готується до наступу РФ

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов наголосив, що військово-політичне керівництво України розуміє всі загрози і виклики, і готується дати відсіч можливому наступу Росії.

Це для нас виклик, але ми і це витримаємо. 24 лютого минулого року було набагато складніше, ми були сам на сам з країною-агресором, у нашу спроможність витримати удар не вірили. Зараз ситуація зовсім інша, - заявив Секретар РНБО.

Чи отримує РФ зброю від Північної Кореї та Ірану

Данілов зазначив, що звернення росіян до Ірану та Північної Кореї по військову допомогу свідчить про нездатність самотужки виготовляти на високоточні ракети у достатній кількості.

За словами Секретаря РНБО, зараз складно прогнозувати, чи надійде до РФ така допомога від Північної Кореї та Ірану.

Принаймні, ми ще не бачили іранських ракет, - зауважив він, додавши, що ракети, якими ворог обстрілює Україну, російського виробництва.

Росія посилила рівень ІПСО проти України

Данілов зазначив, що останнім часом РФ, використовуючи месенджери, транслює відеоконтент, який «не має жодного відношення до ситуації», і спрямований на дискредитацію ЗСУ.

Наша розвідка попереджає, що рівень інформаційно-психологічних операцій з боку РФзростатиме в геометричній прогресії, потрібно дуже уважно ставитися до інформації. Це виклик для всього світу, а не лише для України, - зазначив він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?