Україна і Росія опинилися на одній позиції у важливому рейтингу
Категорія
Світ
Дата публікації

Україна і Росія опинилися на одній позиції у важливому рейтингу

Україна і Росія опинилися на одній позиції у важливому рейтингу
Джерело:  Transparency International

Україна і Росія опинилися на 131-й позиції щорічного Індексу сприйняття корупції в 176-ти країнах світу, який опублікувала міжнародна неурядова організація Transparency International.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт організації.
131-е місце Індексу з Україною і Росією розділили Іран, Казахстан і Непал. Перше місце в рейтингу посіла Данія, на другій сходинці - Нова Зеландія, третя позиція за Фінляндією.
Читайте також: Укра їна зросте у важливому світовому рейтингу: Петренко дав прогноз





Відзначається, що понад дві третини зі 176 країн і територій впали в Індексі цього року нижче середньої точки шкали від 0 (дуже високий рівень корупції) до 100 (дуже чистий). Глобальний середній бал становить всього 43, що свідчить про повальну корупцію в державному секторі тієї чи іншої країни.


У минулому році Transparency International поставила Україну на 130-е місце зі 168-ти країн у рейтингу сприйняття корупції.




Як повідомляв ONLINE.UA, Україна втратила одну позицію в рейтингу країн з найбільш інноваційною економікою, зайнявши 42 місце.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?