Україна має готуватися: у Зеленського попереджають про ймовірний напад РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна має готуватися: у Зеленського попереджають про ймовірний напад РФ

Україна має готуватися: у Зеленського попереджають про ймовірний напад РФ
Джерело:  Укрінформ

ЗС України та загалом держава повинні вести підготовку до можливого вторгнення Російської Федерації. З такою заявою виступив помічник керівника Офісу президента Іван Апаршин, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

За його словами, він має інформацію, що вказує на ймовірність повномасштабного зіткнення з Росією. Він порівняв Україну з Японією.

"Збройні сили України і країна в цілому мають готуватися до можливої агресії (я не кажу про рівень цієї агресії, про її масштаби) з боку Російської Федерації. Японія ж готується до цунамі, вони ж не знають, коли це цунамі буде, але завжди готуються до того, щоб наслідки цунамі були меншими", - підкреслив Апаршин, пояснивши, що це - його власна думка експерта.

Загалом українська розвідка вивчає вісім можливих сценаріїв розвитку ситуації з російською агресією.

Як повідомило ONLINE.UA, російський президент Володимир Путін вимагає від Києва затвердити особливий статус для ОРДЛО. Відповідну заяву він зробив під час телефонної розмови з Володимиром Зеленським.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?