Україна може отримати оновлені "Байрактари"
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна може отримати оновлені "Байрактари"

Україна може отримати оновлені "Байрактари"
Джерело:  online.ua

Українські військові можуть отримати покращену версію безпілотника Bayraktar TB2 турецької компанії Baykar. Питання вже розглядають.

Джерело: Радіо Свобода

Україна може отримати оновлені "Байрактари"

Щодо Bayraktar Akincі, це питання в процесі розгляду, наскільки мені відомо. Українські військові добре знаються на тому, що ми виготовляємо і у що інвестуємо. Тому наш план - виробляти всі системи, які ми маємо, тут (в Україні, - ред.), - сказав він.

Байрактар нагадав, що його компанія постачає українській армії безпілотники Bayraktar TB2, які відомі серед українців. За його словами, в Україні є компанія з 50 людей, які підтримують ескадрилью.

У нас є необхідні для цього дозволи. Тому ми можемо повністю виробляти Bayraktar TB2, а не збирати його. Також тут ми можемо повністю виробляти Bayraktar Akincі. На це ми маємо дозволи від нашого уряду, що демонструє, наскільки ми наблизилися до втілення, - додав він.

Що відомо про дрон Akinci

Турецька компанія Baykar вже тестує дрон Bayraktar Akincі. Цей ударний безпілотник має український двигун та розумну систему наведення HGK-82.

Раніше безпілотник Akinci з українським двигуном уразив ціль на відстані 140 кілометрів.

Читайте также:

  • Турецкая компания Baykar строит в Украине завод по производству Bayraktar

  • Почему дроны Bayraktar так опасны для армии РФ — ответ экспертов

  • Украина подписала новые соглашения с турецким Baykar. Они усилят украинский ОПК

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?