Україна може забрати частину Росії за однієї умови - розвідник
Категорія
Світ
Дата публікації

Україна може забрати частину Росії за однієї умови - розвідник

Україна може забрати частину Росії за однієї умови - розвідник
Джерело:  online.ua

Екс-розвідник, який воював в АТО, а нині інструктор-волонтер Олег (Птах) Бондаренко розповів, за яких обставин частина території Росії може перейти під юрисдикцію України.
Свою думку Бондаренко висловив в інтерв'ю ONLINE.UA.
«Напевно, найкращим виходом для нас буде, якщо Росія розпадеться. Тоді у неї різко знизиться потенціал. Вона буде змушена відволіктися на себе. Їй вже буде не до нас, не до Калінінграда, не до Курил насправді. І не до Кавказу. Вона повинна буде зберегти центр. І тоді там все почне битися», - вважає Бондаренко.
«Якщо вона тільки почне рипатися сюди - вона послаблює свої внутрішні позиції», - впевнений розвідник.
«Це найоптимальніший варіант. Але це вже велика політика. Це, як я розумію, держави повинні між собою домовитися про щось, гласно, негласно - і мочити Росію. Тому що такий сусід у нас надовго», - продовжив Бондаренко.
Читайте також: Якщо в полон на Донбасі потрапляють снайпери або десантники, їх знищують на місці - український розвідник
«І під ним вже давно, з часів Хрущова, знаходяться наші землі. Маю на увазі південь Росії і цілий величезний серп наших територій там. Рано чи пізно адже це питання теж встане. Не виключаю, що і у вигляді переходу цих територій під юрисдикцію України», - вважає розвідник.
«Але це станеться не раніше, ніж ми тут будемо жити в десять разів краще, ніж вони - там. Коли вони будуть приїжджати сюди, робити великі квадратні очі і з такими очима їхати назад. Коли вони почнуть між собою говорити: дивіться, треба ж - виявляється, "укри" вилізли. Хочемо туди, до них...», - додав Бондаренко.
«Хоча це теж дуже небезпечна штука. Тому що зрадив один раз - зрадить знову», - також сказав розвідник.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Якщо здамо Донбас, відхопити частину України захочуть ще три держави - розвідник

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?