Україна на міжнародній виставці представила новий реактивний гранатомет
Категорія
Події
Дата публікації

Україна на міжнародній виставці представила новий реактивний гранатомет

Україна на міжнародній виставці представила новий реактивний гранатомет
Джерело:  Укроборонпром

Державний концерн "Укроборонпром" на 13-й Міжнародній виставці військової техніки IDEF-2017 у Стамбулі представил новий переносний реактивний гранатомет українського виробництва.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу концерну.

Читайте також: В Україні протролили росіян на відео з Т-34 - українським танком перемоги

Зазначається, що гранатомет виготовили на держпідприємстві "Луч", що входить до складу концерну. При цьому він призначений для ураження легкоброньованої та неброньованої техніки, споруд польового типу та живої сили на відкритому просторі, в укриттях, споруд з каменю, цегли або бетону.

"Дальність стрільби переносного реактивного гранатомету становить від 70 м до майже 2 км, а дальність прямого пострілу сягає 600 м. Застосування нового оптико-електронного прицілу автоматизує та спрощує роботу стрілка, забезпечує високу точність попадання при максимальній дальності стрільби", - зазначили у "Укроборонпромі".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ПАТ “Завод “Маяк” розробив новий ручний протитанковий гранатомет РПГ-М7.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?