Україна набагато сильніша за нас. В оточенні Путіна почалася паніка
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна набагато сильніша за нас. В оточенні Путіна почалася паніка

Україна набагато сильніша за нас. В оточенні Путіна почалася паніка
Джерело:  online.ua

В команді російського диктатора Володимира Путіна продовжують наростати панічні настрої. Цього разу почав публічно панікувати колишній очільник Роскосмосу Дмитро Рогозін. Він навіть визнав, що Україна набагато сильніша за Росію й закликав провести другу хвилю мобілізації.

Джерело: The Insider

Рогозін не приховує, що допускає поразку РФ у війні проти України

Ми не можемо тут діяти таким чином, що кожен сам за себе. Так не вийде абсолютно. Тому потрібна мобілізація. І вона мала пройти не тільки одна тоді, на початку осені, а мала пройти ще одна мобілізація. У нас є проблеми з особовим складом, розумієте. Тому що хлопців ранять. Навіть коли фронт стоїть, ідуть артобстріли. Ми втрачаємо боєздатних хлопців. Їх треба заповнювати, – почав бідкатися Рогозін.

На переконання поплічника Путіна, мобілізація не знадобиться, якщо влада РФ зможе набрати необхідну кількість добровольців.

Ба більше, колишній глава Роскосмосу цинічно бреше, що в країні-агресорці є колосальний резерв, який допоміг би уникнути другої хвилі мобілізації. За його словами, йдеться про добровольців.

Це добровольці. Я якраз маю відношення до цієї добровольчої армії. Наші загони входять у відповідні полки, дивізії армії Росії. Але нас насправді потрібно було зібрати в рамках єдиної добровольчої російської армії, – додав Рогозін.

Подоляк повідомив про початок масштабної внутрішньої війни в Росії

Як стверджує радник очільника ОПУ Михайло Подоляк, у країні-агресорці уже почалася масштабна внутрішня війна, під час якої оточення Путіна активно шукає крайнього за поразку у війні проти України.

Внутрішня війна в Росії починається, і вона масштабна. І це тільки один з проявів цієї внутрішньо-елітної війни, — повідомив представник ОПУ, коментуючи дані ГУР про те, що Кремль планує ліквідувати власника Групи "Вагнера" Євгена Пригожина.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?