Україна надіслала новий економічний "привіт" Росії
Категорія
Економіка
Дата публікації

Україна надіслала новий економічний "привіт" Росії

Україна надіслала новий економічний "привіт" Росії

Кабінет міністрів прийняв рішення продовжити до кінця 2017 року дію ставок ввізного мита на імпорт товарів, країною походження яких є Росія.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міністерства економічного розвитку і торгівлі.
«Таке рішення було прийнято у відповідь на введення Російською Федерацією відповідних торгових заборон і обмежень щодо України. З 1 січня 2016 діє перелік української продукції, при ввезенні якої в односторонньому порядку стягуються мита в розмірі ставок Єдиного митного тарифу ЄАЕС. Також слід зазначити, що Російська Федерація припинила дію договору про зону вільної торгівлі в рамках СНД щодо України», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Сан кції проти Росії: любителям Путіна пророкують голодні часи

Як відзначили в Мінекономрозвитку, рішення про продовження дії ставок ввізних митних зборів на російські товари є частиною комплексної протидії економічній агресії Росії проти України. Крім того, Україна продовжує вимагати скасування неправомірних обмежувальних заходів в рамках Світової організації торгівлі.
Як повідомляв ONLINE.UA, міністр закордонних справ Павло Клімкін заявив про підготовку змін до антиросійського списку санкцій у зв'язку з позбавленням волі громадян України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?