Україна не отримає від ЄС траншу мікрофінансової допомоги
Категорія
Економіка
Дата публікації

Україна не отримає від ЄС траншу мікрофінансової допомоги

Україна не отримає від ЄС траншу мікрофінансової допомоги
Джерело:  online.ua

Єврокомісія не виплатить Україні 600 млн євро третього траншу в рамках затвердженої в 2015 році програми макрофінансової допомоги.

Про це йдеться в даних на офіційному сайті ЄК, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: МВФ назвав вимоги до України для виділення нового траншу

Відзначається, що програма передбачала виділення 1,8 млрд євро трьома траншами, і її термін закінчується в січні 2018 року. Незважаючи на те, що Україна виконала більшу частину зобов'язань за програмою, і змогла отримати два транші, для отримання третього досі не виконані чотири зобов'язання.

У той же час, в Єврокомісії відзначили успіх української сторони в запуску адміністративної та судової реформи, покращенні бізнес-середовища, реформуванні енергетичного сектора, підвищенні прозорості управління державними фінансами.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент України Петро Порошенко домовився з ЄС про макрофінансову допомогу на 2018-2019 роки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?