Україна не прийме жодних ультиматумів від Росії — Зеленський
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна не прийме жодних ультиматумів від Росії — Зеленський

Україна не прийме жодних ультиматумів від Росії — Зеленський
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна не буде віддавати жодної території, щоб припинити війну з Росією.

Джерело: CNN

Україна не віддасть свої території і не піде на ультиматуми

Зеленський заявив, що Україна не має гарантії, що Росія не спробує знову захопити Київ, якщо зможе захопити Донбас.

Тому для нас дуже важливо не допустити їх, відстояти свою позицію, тому що ця битва... вона може вплинути на хід усієї війни, – сказав Зеленський.

Зеленський заявив, що готовий до дипломатичного спілкування з Росією, щоб спробувати припинити війну, але напади Росії на українців ускладнюють це.

Як я вже казав, яка ціна всього цього? Це люди. Багато людей, яких вбили. І хто в підсумку за все це платить? Це Україна. Тільки ми. Тому для нас це дійсно велика ціна. Якщо буде можливість говорити, ми будемо говорити. Але говорити лише під російським ультиматумом? Це неможливо, - сказав Зеленський.

Також Зеленського запитали, як би він хотів, щоб його пам’ятали.

Людина, яка любила життя на повну. І любив свою сім'ю і любив свою батьківщину. Однозначно не герой. Я хочу, щоб люди сприймали мене таким, яким я є. Звичайною людиною, — відповів він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?