Україна не програє війну Росії — пані посол США Брінк
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна не програє війну Росії — пані посол США Брінк

Україна не програє війну Росії — пані посол США Брінк
Джерело:  online.ua

За словами пані посла США Бріджит Брінк, команда американського лідера Джо Байдена буде підтримувати Україну стільки, скільки буде потрібно. Окрім того, вона запевнила, що Штати зроблять все можливе, щоб Україна не зазнала поразки у цій війні.

Джерело:  "Голос Америки"

Пані посол США Брінк заявила, що США не допустять поразки України

Україна не зазнає поразки, і ми продовжуватимемо підтримувати Україну стільки, скільки потрібно, - наголосила американська дипломатка.

Вона звернула увагу на те, що це дуже важливо для України і справді важливо для європейської безпеки.

Бріджит Брінк (фото - wikipedia.org)

В інтересах Америки забезпечити мир та безпеку в Європі – це життєво важливо. Тож наслідки справді виходять далеко за межі України. Ми всі чудово розуміємо, що поставлено на карту. Саме тому ми тут: щоб допомогти Україні здобути перемогу, - підкреслила Бріджит Брінк.

За її словами, офіційний Вашингтон залишає на розсуд українського народу питання про те, коли команда Володимира Зеленського вважатиме за потрібне проводити мирні переговори.

Президент Байден вказував на те, що Володимир Зеленський казав, що всі війни закінчуються переговорами. Але ще раз: ми залишаємо вибір часу та змісту переговорів на розсуд українців, - наголосила пані посол США.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?