Україна отримала безвіз з двома екзотичними країнами
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна отримала безвіз з двома екзотичними країнами

Україна отримала безвіз з двома екзотичними країнами
Джерело:  online.ua

Ще дві держави погодили домовленості з Україною щодо безвізового відвідування громадянами. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Telegram-канал українського прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

За його словами, безвіз узгоджено з урядом Колумбії та Еквадору.

"Щойно затвердили міжнародні угоди з урядами двох країн про взаємне скасування візових вимог. Українці зможуть подорожувати без віз на 90 днів упродовж 180 днів", - пояснили у пресслужбі Гончарука.

Загалом станом на листопад за 2019 рік українська влада домовилась про безвізовий в'їзд до 9 країн. У той час уряд працював над впровадженням безвізу з Мексикою та Китаєм. Щодо останнього йдеться про введення віз на 10 років, що фактично надає необмежені можливості для відвідування.

У плани Києва на наступні 5 років входить отримання безвізу з 14 країнами.

Як повідомляв ONLINE.UA, влада Євросоюзу у 2021 році впроваджує нову систему безвізового в'їзду на територію об'єднання. Брюссель планує ввести систему попередньої реєстрації. Громадянам усіх країн, з якими ЄС має безвіз, необхідно буде реєструватися для відвідування раз на 3 роки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?