Україна переможе у війні на Донбасі, але є питання про умови - волонтер
Категорія
Події
Дата публікації

Україна переможе у війні на Донбасі, але є питання про умови - волонтер

Україна переможе у війні на Донбасі, але є питання про умови - волонтер
Джерело:  online.ua

Рано чи пізно Україна переможе у війні на Донбасі, але важливе питання - на яких умовах це станеться.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA сказав волонтер Роман Донік.
За його словами, не можна говорити, добре чи погано для України, що в Донецьку був убитий ватажок банди бойовиків "Сомалі" Михайло Толстих (Гіві).
"Знову-таки - що хорошого? Не можна говорити, добре це чи погано. В принципі, рано чи пізно ми цю війну закінчимо. Ми закінчимо її перемогою. Інше питання - на яких умовах ця перемога буде. Нам же, по-хорошому, треба не просто зайняти окуповану територію. Нам же треба всю цю гидоту повиколупувати, дотягнутися до горла всіх тих, хто в цьому брав участь. Тому що там маса людей, про яких ми нічого не знаємо - але вони там сидять. Там же у них працюють типу "міністерства", у них там працюють типу "судді". У них квазідержавна структура. Ці люди, за великим рахунком, заподіяли куди більше шкоди. Ті судді, які зараз виносять якісь рішення, вироки по українцях, яких викрали, або ті судді, які по віджатому майну - вони теж злочинці! Просто ми про це нічого не знаємо. І ліквідації, які ми бачимо останнім часом - нам зараз кинуть десять-п'ятнадцять шкурок, і все, більше там, мовляв, ворогів немає. Насправді їх там - дохрінища!" - зазначив волонтер.
Читайте також: На Донбасі є три варіанти, у Путіна вперше великі проблеми через війну - західні ЗМІ
Донік заявив, що Україні потрібно не просто повернути свою територію, але побороти тих, хто зрадив країну.
"І тому нам потрібна не просто перемога в тому розумінні, щоб зайняти територію - нам треба дотягнутися до кожного горла ось цих людей, які зрадили Україну! А радість - вона чому виникає? Тому що воно (бойовик Гіві, - ONLINE.UA) - гнида. І це абсолютно нормально - радіти його знищенню. Ми ж пам'ятаємо ці ролики, де він з наших полонених знущався, де погон зрізав, де прапор різав і примушував їсти, ще щось. Так що радість - це абсолютно нормально. Це зрозуміло, чому ми радіємо, коли негідника розірвало на шматки. Це нормальне людське почуття", - сказав він.
"Але ось радіти глобально тому, що відбувається... Нас адже саме в це і хочуть змусити повірити, що зараз ось - Гіві, потім наступний - Захарченко, потім - Ходаковський або ще хтось, і все. Раз - і все. Ось, нате вам! А, насправді, нам треба свій відлік вести - всіх, хто був замішаний. І всіх їх покарати", - додав волонтер.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Нехай Захарченко до нас приходить, тільки щоб мертвим стовідсотково - волонтер Роман Донік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?