Україна підготувала неприємний сюрприз для РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна підготувала неприємний сюрприз для РФ

Україна підготувала неприємний сюрприз для РФ
Джерело:  online.ua

Український уряд підготував новий неприємний сюрприз для російської влади. Так, Міністерство у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб ініціює введення санкцій проти "слідчих", "прокурорів" і "суддів", які влаштовували суди над українцями в Криму, передає ONLINE.UA.

Варто звернути увагу на те, що санкції пропонується ввести проти силовиків, які затримали українських кораблі в Керченській протоці 25 листопада 2018 року.

"Фахівці Мінветеранів зібрали достатньо інформації про причетність до акту збройної агресії на судна Військово-морських сил України (які були взяті в полон силовиками РФ 25 листопада 2018 року в Керченській протоці). А також проти так званих "слідчих", "прокурорів" і "суддів" , які влаштовували політично мотивовані переслідування, судилища над українськими громадянами на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим і м. Севастополя", - йдеться в повідомленні відомства.

Варто зазначити, що співробітники уряду підготували проект розпорядження про застосування санкцій проти кількох десятків осіб. Зараз зазначений проект направлено на узгодження в профільні органи влади.

"Після його погодження проект розпорядження буде винесено на розгляд Кабінету міністрів України і, в разі прийняття урядом, стане підставою для прийняття Радою національної безпеки і оборони України рішення про застосування санкцій", - додають в Кабміні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що регламентний комітет Парламентської асамблеї Ради Європи несподівано для всіх  прийняв два рішення  про те, що російська делегація в асамблеї повинна продовжити роботу без санкцій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?