Україна піднялася на 20 позицій у престижному рейтингу
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна піднялася на 20 позицій у престижному рейтингу

Україна піднялася на 20 позицій у престижному рейтингу
Джерело:  online.ua

Україна піднялась на 20 позицій у загальному рейтингу "якості доріг" The Legatum Prosperity Index (Індекс процвітання) 2020 та наразі посідає 126 місце. Такою радісною новиною з українськими громадянами поділилася пресслужба "Укравтодору" на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook, передає ONLINE.UA.

"У 2020 році Україна здобула +20 позицій у загальному рейтингу "якості доріг" – наразі займаємо 126 місце. Це означає, що міжнародні експерти й аналітики позитивно оцінюють кроки країни у напрямі розбудови дорожньої інфраструктури", — заявляють представники "Укравтодору".

Окрім того, наголошується, що у рейтингу "транспорт" наша країна піднялась на 12 позицій (73 місце), у рейтингу "доступ до ринку та інфраструктура" - на 10 позицій (займає 77 місце).

"У цілому ж у рейтингу Індексу процвітання наразі Україна займає 92 позицію, таким чином здобувши +4 позиції, порівняно з 2019 роком та +19 позицій, порівняно з 2018 роком", — йдеться в офіційному повідомленні відомства.

Як уже згадувалося раніше, The Legatum Prosperity Index (Індекс процвітання) — інтегрований показник, який враховує економічне зростання країни, рівень освітньої системи, медицини, особистого добробуту та якості життя тощо. Його щорічно укладає освітній аналітичний центр Legatum Institute.

Окрім того, в Укравтодорі нагадали, що протягом поточного року, як стверджує очільник відомства Олександр Кубрако, роботи виконані на 3 900 км доріг державного значення. Відповідно до офіційних звітів відомства у 2019 в експлуатацію було введено 847 км державних доріг, у 2018 – 1 412, а у 2017 – 1 407 км.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в жовтні українських громадян шокувала неочікувана новина — офіційно стало відомо про те, що Кабінет міністрів вирішив передати 61,55 млн грн, передбачених у поточному році МОЗ за програмою по удосконаленню молекулярно-генетичної діагностики онкологічних захворювань, Укравтодору для покращення стану доріг загального значення у Львівській області. Український уряд нарешті вирішила пояснити своє рішення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?