Україна планує ввести акциз на російські книжки
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна планує ввести акциз на російські книжки

Україна планує ввести акциз на російські книжки
Джерело:  Укрінформ

В понеділок, 4 вересня, на засіданні погоджувальної ради парламенту голова Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар повідомила про плани запровадити акциз на російські книжки.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

"Комітетом з питань свободи слова та інформаційної політики за літо був напрацьований цілий пакет законопроектів, покликаний далі захищати український інформаційний простір. Зокрема, ми хочемо захистити українських книговидавців, запропонувавши такий інноваційний захід, як акцизну марку на російську книжку, для того, щоб боротися із піратством у цій сфері", - повідомила Сюмар.

Читайте також: Без державної культурної стратегії в Україні будуть рости покоління, які взагалі не читають – Дана Павличко

Нагадаємо, у грудні минулого року Верховна Рада ухвалила закон щодо обмеження доступу іноземної друкованої продукції антиукраїнського змісту на український ринок.

Як повідомляє ONLINE.UA, в Києві презентували перший переклад мовою жестів частини україномовної Біблії за редакцією професора Івана Огієнка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?